Omruilservice van Horren.com Zakelijk

Klantenservice

Kunnen wij u helpen? Vraag het onze specialisten

Neem contact op

Onze medewerkers zitten voor u klaar

Maatwerk kan normaal gesproken niet omgeruild worden. Maar het ongeluk zit in een klein hoekje. Mocht het toch mis gaan dan kunnen we met onze omruilservice horren in standaardkleuren eenmalig omruilen tegen gunstige condities, mits u zelf ingemeten heeft. U betaalt voor het omruilen slechts een deel van de reguliere prijs, dit is afhankelijk van het product. Dit geldt voor maximaal 4 producten per bestelling.

Plissé hordeur SE-10025% van de reguliere prijs
Plissé hordeur SE-30
25% van de reguliere prijs
Dubbele plissé hordeur SE-200
15% van de reguliere prijs
Scharnierende hordeur CA-100omruilen niet mogelijk
Horlamellen MA-100omruilen niet mogelijk
Inzethor PE-10050% van de reguliere prijs
Rolhor RO-10050% van de reguliere prijs
Rolhor RO-50
50% van de reguliere prijs
Voorzethor CE-10050% van de reguliere prijs
Niet-standaardkleurenomruilen niet mogelijk

Niet-standaardkleuren zijn alle kleuren met een langere levertijd. U betaalt niets extra's voor de omruilservice. Deze is automatisch van toepassing op uw bestelling. De prijzen zijn inclusief het verzenden van de nieuwe hor(ren) en het ophalen van de niet passende hor(ren). De niet passende horren dienen wel verpakt te worden. Let op: vanaf de Waddeneilanden is ophalen niet mogelijk. In dat geval dient u het product zelf retour te sturen of vanaf een adres op het vasteland te laten ophalen.

Als uw klant zelf heeft ingemeten, dan kunnen wij de omruilservice helaas niet aanbieden. De meting dient door uzelf of een collega binnen uw bedrijf te zijn gedaan.